In 2010 kocht ik mijn eerste “echte” camera, een nikon D80. Sindsdien verliefd geraakt op fotograferen. Al snel ging ik mij toeleggen op het fotograferen tijdens concerten. Hiermee kon ik namelijk twee hobby’s tegelijkertijd uitvoeren namelijk muziek en fotograferen. Na een jaar mocht ik gaan fotograferen voor de website worldareggae.com . Dit beviel zo goed dat ik al snel meer wilde. Ik ben toen daarnaast voor de metal website dutchdistortion gaan fotograferen maar vanwege drukte tijdens de mijn studie heb ik dit opgegeven. Nu acht jaar na mijn eerste camera heb ik een full frame camera, fotografeer ik nog steeds voor worldareggae en is de liefde voor fotografie en muziek gebleven. Sinds kort mag ik ook foto’s maken voor poppodium p60.

Fotografie met mijn interesses combineren vind ik nog steeds mooi en inspirerend. Hierdoor ben ik mij voorzichtig ook aan het toeleggen in natuurfotografie. En nu ik sinds kort een dochter heb is zij een onderwerp wat ik graag voor mijn camera heb.

Mocht je mijn concertfoto’s willen bekijken klik dan op onderstaande concert foto. Voor meer landschapfoto’s kan je op de landschapfoto klikken